Livrare si Plati

Livrarea produselor noastre se face oriunde în ţară prin FAN Courier în localităţile acoperite de acesta (toate oraşele din România).
Livrarea se poate face si prin alta firma de curierat agreata de client (de Dvs.). In aceast caz, dumneavoastra trebuie sa faceti chemare catre transportatorul agreat, Chemarea nu se face de catre noi.

Livrarea NU se poate face prin Posta Romana.

 

Costul livrării este suportat de cumpărător. Acesta se calculeaza in functie de greutatea produselor comandate şi incepe de la 23 lei + TVA pentru primul kg. Pentru fiecare kg suplimentar se adauga 0,95 lei + TVA. Veti fi informati de costul total al transportului la confirmarea de catre noi a comenzii. Daca adresa de livrare nu se afla in zona de acoperire Fan Courier se taxeaza cu 0,95 lei + TVA fiecare kilometru suplimentar.

 

Cumpărătorul poate să plătească produsele:

• În numerar la livrare, catre curier (prin ramburs la FAN Courier)

• Plata cu cardul prin aplicatia Libraplay (se va trimite url de plata dupa confirmarea comenzii)

• În avans prin ordin de plată sau internet banking in unul din conturile:

1. IBAN: RO35BREL0002001572020100 / Banca: LIBRA BANK

2. IBAN: RO36TREZ7025069XXX015883 / Banca: TREZORERIA STATULUI
(numai pentru clientii institutii bugetare)

SIRIUS DISTRIBUTION SRL
CIF: RO 16746300
REG. COMERTULUI: J40/14459/2004

 

Atentie! Daca ati optat pentru ridicarea produselor din magazinul nostru, va rugam sa sunati pentru a va asigura ca acestea au ajuns din depozit.

 

Important pentru persoane juridice!

1. Pentru anumite produse de volum, produse efectuate pe comanda sau cu greutate mare (stingatoare, containere, accesorii auto, cutii hidrant, saci cu marfa de 25kg, indicatoare si stalpi de trafic) pentru clienții persoane juridice modalitatea de plata acceptata este numai ordin de plata in avans.

2. Nu se accepta retur pentru produse care nu fac parte din categoria Dispozitive Medicale si care prezinta mici deformari sau exfolieri locale de vopsea.

Pentru produsele clasificate ca dispozitive medicale returnarea acestora se poate efectua fara restrictii, cu exceptia cazului in care produsele se deterioreaza din vina cumparatorului.

Panel Tool

Reset